Breaking News
07 Ιανουαρίου 2019

Ο ΟΦΗ έχει ψηλά στη λίστα του τον 28χρονο Ισπανό αριστερό εξτρέμ της Σαραγόσα, Ντιέγκο Αγκίρε, τον οποίον όμως διεκδικεί και η κυπριακή ΑΕΛ.

 

δη τους Κώστα Γιαννούλη, Κρίστοφερ Μπράουν και Κρίστοφερ Πέρσον, ωστόσο δεν θα σταματήσει τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στο Ηράκλειο είναι του 28χρονου Ισπανού αριστερού εξτρέμ, Ντιέγκο Αγκίρε. Ο Ίβηρας αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Σαραγόσα, στην οποία μετακινήθηκε το καλοκαίρι από τη Ράγιο.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του, Τολέδο και το 2014 παραχωρήθηκε στη Βαγιεκάνο. Δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Λεγανές και Οβιέδο. Τον παίκτη, ωστόσο, διεκδικεί και η κυπριακή ΑΕΛ.

ADVERTISING

Μάλιστα, η ομάδα από τη Λεμεσό έχει και το κίνητρο πιθανής κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Κύπρο, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.
Sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics