Breaking News
07 Ιανουαρίου 2019

Με τους Μπράουν, Γιαννούλη και Πέρσον στην αποστολή του, θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου, κόντρα στον Εργοτέλη ο ΟΦΗ.

 


Την προετοιμασία του για τον αγώνα Κυπέλλου της Τρίτης (8/1 17:00) κόντρα στον Εργοτέλη, για την φάση των 16 ολοκλήρωσε την Δευτέρα (7/1) ο ΟΦΗ.


Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» Νίκος Παπαδόπουλος άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» τον Νέιρα, ο οποίος ακολούθησε μεν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, ωστόσο δεν είναι ακόμα πλήρως έτοιμος.

Επίσης εκτός έχουν τεθεί ο Παπαστεριανός που έκανε θεραπεία,αλλά και ο Μεγιάδο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα στην αποστολή για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Μπράουν, Γιαννούλης και Πέρσον.

Μετά το τέλος του προγράμματος έγινε γνωστή η αποστολή, την οποία και αποτελούν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Σηφάκης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Μπράουν, Νάστος, Οικονόμου, Κυριακίδη,ς Κοροβέσης, Καλαϊτζάκης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Νοικοκυράκης, Πλατέλλας, Σάσι και Πέρσον.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics