Breaking News
02 Φεβρουαρίου 2019

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται για πρώτη φορά ο Βαγιεμπά Σακόρ, ο οποίος προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και τέθηκε στη διάθεση του Χάιμε Βέρα για τον αγώνα με την Ξάνθη (03/02, 17:15). Εκτός ο έτερος νεοφερμένος, Βαζ.

 



Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, πριν τον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη για την 19η αγωνιστική της Super League.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι οι εξής: Στρέζος, Σωτηρίου, Μπράουν, Γιαννούλης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί, Σακόρ, Βουό, Ντίνας, Γιακουμάκης.

Εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Κυριακίδης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Βαζ και Πέρσον, όπως και ο τιμωρημένος Κουτσιανικούλης.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics