Breaking News
03 Φεβρουαρίου 2019

Ο Χάιμε Βέρα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση του ΟΦΗ στο ντεμπούτο του στον πάγκο του, όμως θέλει οι παίκτες του να εκμεταλλεύονται καλύτερα τις ευκαιρίες τους.

 


Αναλυτικά όσα είπε ο Χιλιανός προπονητής στη συνέντευξη τύπου μετά το 0-0 κόντρα στην Ξάνθη: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες και κρίμα που δεν πετύχαμε γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί μέσα στο γήπεδο είχαν μυαλό και καρδιά. Ήταν δύσκολο για εμάς όμως εγώ πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Πρέπει να βάζουμε γκολ, το πιο σπουδαίο στο ποδόσφαιρο. Δεν σκοράρουμε με την ευκαιρία και αυτό θέλει δουλειά».


Από την πλευρά του, ο βοηθός του, Αλεσάντρο Ίσις, σημείωσε: «Η ομάδα ήταν σήμερα ένα βήμα πιο πάνω. Είδα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπου είχαμε ένα καλό ημίχρονο, το δεύτερο σήμερα όμως ήμασταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Σίγουρα η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση όμως μπορούμε να πάμε ψηλότερα και να ξεφύγει η ομάδα από την δύσκολη θέση».
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics