Breaking News
05 Μαΐου 2019

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι έκανε γνωστή την αποστολή του Ατρόμητου για την τελευταία αναμέτρηση της Superleague απέναντι στον ΟΦΗ.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα της 30ης αγωνιστικής Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τον ΟΦΗ στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.00.

 ERTISINGΤην αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Σάκιτς, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κόρτ, Ουγκράι, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Μούγιακιτς και Μανδάς.

Ολοκληρώθηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή”.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Ο Πατρίκ Βουό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Δημήτρης Κομεσίδης, Γιάννης Δερμιτζάκης, ενώ οι Γιάννης Ποτουρίδης και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκαναν θεραπεία.

Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι τιμωρημένοι Γιώργος Γιακουμάκης και Γιάννης Ποτουρίδης (είναι και τραυματίας) και οι τραυματίες Δημήτρης Κομεσίδης, Γιάννης Δερμιτζάκης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Πατρίκ Βουό.

Όλοι οι υπόλοιποι έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Σωτηρίου, Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Νάστος, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί, Σακόρ, Σόουζα, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βαζ, Σάσι, Πέρσον.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics