Breaking News
05 Μαΐου 2019

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχθηκε ο ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης, ήταν σοβαρή, ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, αλλά κυρίως είχε κίνητρο, με αποτέλεσμα να χαλάσει το... πάρτι των παικτών του Ατρομήτου μέσα στο σπίτι τους.

 

Ο ΟΦΗ έκανε το πρώτο βήμα και πλέον θα πάει για το δεύτερο, στα μπαράζ με τον Πλατανιά. Ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει την έξοδό του στην Ευρώπη κλείνοντας με νίκη μπροστά στον κόσμο του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να δείχνει από τις αρχή τις προθέσεις του. Η ομάδα του Περιστερίου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και επέβαλε τον ρυθμό της, με τον ΟΦΗ να περιορίζεται περισσότερο σε παθητικό ρόλο.

Παρόλα αυτά οι Κρητικοί φάνηκε να έχουν σχέδιο, αφού επέλεξαν να περιμένουν πίσω και να χτυπούν στις αντεπιθέσεις. Το γκολ ωστόσο για τους φιλοξενούμενους ήρθε από ένα κόρνερ, με τον Νέιρα να πιάνει ανενόχλητος το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Μετά το γκολ ο Ατρόμητος έδειξε μπερδεμένος και εγκλωβισμένος και ενώ ο ΟΦΗ είχε άλλη μια καλή στιγμή με τον Μπράουν, να πετύχει δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά να θέσει σοβαρές βάσεις για θετικό αποτέλεσμα. Το ημίχρονο βρήκε την φιλοξενούμενη ομάδα να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0 και να πετυχαίνει κατά το ήμισυ τον στόχο της.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Ατρόμητος θέλησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, το άγγιξε με το δοκάρι του Ρισβάνη, αλλά η έλλειψη κινήτρου ήταν εμφανής όσο περνούσε η ώρα για τους παίκτες του Κάναντι.

Οι φιλοξενούμενοι με την ίδια τακτική, αυτή της αντεπίθεσης, εκμεταλλεύτηκαν ένα παιδικό λάθος των αντιπάλων τους και ο Σάσι με άψογο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-0, διατηρώντας τον ΟΦΗ ζωντανό για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics