Breaking News
22 Μαΐου 2019

νοιχτούς λογαριασμούς άφησε το πρώτο ματς μπαράζ μεταξύ του Πλατανιά και του ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να τίθενται εκ νέου αντιμέτωπες αυτή τη φορά στο Ηράκλειο και στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με έπαθλο το τελευταίο εισιτήριο για την Super League την επόμενης σεζόν.

 


Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου Χάιμε Βέρα δεν θα έχει στην διάθεση του, για τον συγκεκριμένο αγώνα τον Μιχόγεβιτς που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων, αλλά και τους Ποτουρίδη, Δεληγιαννίδη και Κομεσίδη που έμειναν επίσης εκτός. Αντίθετα στην αποστολή τέθηκαν οι Στρέζος και Φερέιρα που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Όσον αφορά τα πλάνα του Γιάννη Τάτση μπορεί να υπολογίζει κανονικά σε αυτά τον Νίλι, όπως και τους Ρουσσάκη, Σάαντο, Λουκίνα και Μάικιτς οι οποίοι παρότι προπονήθηκαν χαλαρά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics