Breaking News
22 Μαΐου 2019

Με τρία γκολ των Νέιρα, Γιακουμάκη και Ναμπί ο ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 3-2 του Πλατανιά και εξασφάλισε την παραμονή του στην Super League. 

 

H ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νέιρα, ενώ στο 42' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Τσαμούρη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Σωτηρίου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νίλι. 

Στο 68' ο Γιακουμάκης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον ΟΦΗ, όμως στο 92' ο Παπανικολάου ισοφάρισε σε 2-2 για τον Πλατανιά. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα μας πέτυχε στο 95' ο Αντίλ Ναμπί με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

ΟΦΗ (Χ. Βέρα): Σωτηρίου, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Νάστος, Μπράουν, Μεγιάδο, Σακόρ (59' Ναμπί), Νέιρα, Φερέιρα (59' Ντίνας), Βαζ, Σάσι (46' Γιακουμάκης)

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics