Breaking News
05 Ιουνίου 2019

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε και το πρόγραμμα της προετοιμασίας για το καλοκαίρι. Η «πρώτη» είναι για την 1η Ιουλίου, ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει στην Ολλανδία.

 

Οι παίκτες του Χάιμε Βέρα θα υποβληθούν αρχικά σε εργομετρικά και εξετάσεις το τριήμερο 26-28/6 και την 1η Ιουλίου θα αρχίσουν προπονήσεις.

Στην Κρήτη θα μείνουν μέχρι τις 10 του μήνα και στις 11/7 θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου θα μείνουν συνολικά μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Το βασικό στάδιο θα γίνει σε δύο διαφορετικά προπονητικά κέντρα. Το πρώτο μισό από τις 11 έως τις 19 του μήνα και το δεύτερο από τις 19 έως τις 31, αντίστοιχα.

Σε αυτό το διάστημα η ομάδα θα δώσει και κάποια φιλικά παιχνίδια επί ολλανδικού εδάφους, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο λόγος της μακράς απουσίας από την Κρήτη είναι για να προχωρήσουν και τα βελτιωτικά έργα που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο ΒΑΚ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics