Breaking News
06 Ιουνίου 2019

Σε συμφωνία με την Κουρίκο Ουνίδο για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του Φελίπε Φερέιρα ήρθε ο ΟΦΗ, αφήνοντας σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.


Οι αρχικές συζητήσεις μεταξύ των δυο συλλόγων έγιναν στην κατεύθυνση της αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου, αλλά τελικά όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα ανήκει εξ ολοκλήρου στους Κρητικούς και η Κουρίκο θα ασχοληθεί όταν ο Φερέιρα πωληθεί στο μέλλον σε άλλη ομάδα.
Αναφορικά με τον Νέιρα, ο ΟΦΗ του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης και περιμένει την απάντηση του Αργεντινού, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Ποτουρίδη και Δερμιτζάκη προς την ίδια κατεύθυνση.
Όπως όλα δείχνουν, η μεταγραφική ενίσχυση θα ακολουθήσει τις παραπάνω κινήσεις χρονικά. Στο Ηράκλειο εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών, δίχως ωστόσο να έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα κάνουν και κρούση. Φαίνεται λοιπόν πως μάλλον είναι ακόμα νωρίς για να ξεκινήσουν να κινούνται σε αμιγώς μεταγραφικούς ρυθμούς, έχοντας βέβαια και τον χρόνο με το μέρος τους κι απέχοντας 24 μέρες από την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν και πάνω από έναν μήνα από την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics