Breaking News
14 Ιουνίου 2019

Κάτοικος Ηρακλείου παραμένει ο Μεγιάδο, με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει την ανανέωση του δανεισμού του.

 


Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Μιγκέλ Μεγιάδο για έναν ακόμα χρόνο, με την ομάδα μας να διατηρεί την οψιόν αγοράς, αλλά με σαφώς ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους σε σχέση με φέτος.

Ο Αργεντινός μέσος ξεχώρισε με την φανέλα του ΟΦΗ και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας στην προσπάθεια για παραμονή στη Super League, μετρώντας συνολικά 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1.796 αγωνιστικά λεπτά και 58 κλεψίματα μπάλας.


Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο Μιγκέλ Μεγιάδο ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για έναν ακόμα χρόνο στον ΟΦΗ. Θέλω να πω πολλά ευχαριστώ στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε τον επόμενο χρόνο να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Τη σεζόν που πέρασε ένιωσα πολύ καλά στο Ηράκλειο και ήμουν πολύ χαρούμενος με την ομάδα. Ήταν μια δύσκολη αγωνιστική περίοδος, η οποία έφτασε μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα μπαράζ, αλλά με τη βοήθεια του Θεού τα καταφέραμε. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και ότι θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics