Breaking News
15 Ιουνίου 2019

Στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου στηρίζουν οι ανθρωποι του Ερασιτέχνη και όχι μόνο ΟΦΗ.

 


Με προτροπή του ερασιτέχνη ΟΦΗ και αναγνωρίζοντας όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζωρτζογλου στον ομιλητικό σύλλογο, αλλά και στον κρητικό αθλητισμό γενικότερα ο Ερασιτέχνης, παλαίμαχοι και μέλη της ΠΑΕ, παρευρέθηκαν για να στηρίξουν τον πρόεδρο της ΕΠΣΗρακλείου στο νέο αγώνα που ξεκινάει, ως υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, για τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου.

Μάλιστα αμέσως μετά το τραπέζι ο ίδιος ο Νίκος Τσώρτζογλου μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο τραπέζι.D7FE637B A03F 42AE A6F4 5366F8F69F34

athleticradio.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics