Breaking News
06 Ιουλίου 2019

Σύσσωμος ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε τους πρώην προπονητές του Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις.

 


Οι Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις αποτελούν παρελθόν από τον ΟΦΗ, καθώς η UEFA δεν αναγνώρισε τα προπονητικά τους διπλώματα. Οι Κρητικοί αποχαιρέτησαν τους δύο τεχνικούς με μπάρμπεκιου, μέτα το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (5/7).


Ο Βέρα μίλησε σε εφημερίδα της Χιλής και ανέφερε: «Λέγεται ότι δεν με αναγνωρίζουν τον τίτλο μου, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν αναγνωρίζουν τα δύο χρόνια ως βοηθός προπονητή στην Εθνική Χιλής, ώστε να συμπληρώσω τα απαραίτητα πέντε έτη. Εδώ στην Κρήτη ο κόσμος είναι οργισμένος με την UEFA. Όμως είμαι ευτυχισμένος με ό,τι έζησα».

Η προπόνηση της Παρασκευής (5/7) κύλησε κανονικά στο ΒΑΚ με τον Ρικάρντο Βαζ να ακολουθεί για πρώτη φορά το πρόγραμμα προπόνησης του ΟΦΗ, αφού επέστρεψε στην Κρήτη μετά την ειδική άδεια που είχε πάρει λόγω της γέννησης του παιδιού του. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να εντείνει τους ρυθμούς της προπόνησης του την προσεχή Δευτέρα (8/7).

Ο Γιάννης Σαμαράς είδε με ικανοποίηση τον Βαγιεμπά Σακόρ να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση και να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο περιείχε ασκήσεις κατοχής σε μικρούς χώρους.


Η πρωινή προπόνηση έγινε στο γυμναστήριο, με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε 2 γκρουπ, έχοντας ως στόχο την ευκινησία και την δύναμη του άνω κορμού.

Το Σαββατοκύριακο (6-7/7) η ομάδα θα έχει ρεπό και οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (8/7).
sdna.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics