Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2019

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (17/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι του Σαββάτου (21/9) με τον Βόλο.

 

Ο Νίκος Κοροβέσης έκανε θεραπεία, ενώ ο Felipe Souza απουσίασε λόγω ίωσης. Οι Νίκος Μαρινάκης και Adil Nabi, δεν προπονήθηκαν λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, ενδυνάμωσης, ασκήσεις ταχυδύναμης με μπάλα και αγωνιστικά παιχνίδια.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης (18/9) και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του τύπου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics