Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία “καφές ΔΑΝΔΑΛΗ” για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

 

Η εταιρία, η οποία μετρά πάνω από 2.500 σημεία πώλησης μέσω του δικού της δικτύου διανομής και το χονδρεμπόριο, κατέχει από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα ηγετική θέση στην αγορά του Ελληνικού καφέ στην Κρήτη. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων της, τα οποία διαθέτει στην Ελληνική αγορά την κατατάσσει μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών στην επεξεργασία επωνύμου καφέ στην Ελλάδα.

Είμαστε περήφανοι που μια εταιρία με τη δυναμική της “καφές ΔΑΝΔΑΛΗ”, αποτελεί έναν από τους σημαντικούς υποστηρικτές της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics