Breaking News
07 Οκτωβρίου 2019

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ για την εφετινή εκπληκτική εκκίνηση στο πρωτάθλημα, η οποία δίνει το δικαίωμα στους Κρητικούς να ονειρεύονται ακόμα και ευρωπαϊκή έξοδο.

Η τελευταία φορά που είχε κάνει παρόμοια εκκίνηση σε πρωτάθλημα ο ΟΦΗ ήταν τη σεζόν 1999-2000, την τελευταία χρονιά του Γκέραντ στον πάγκο της Κρητικής ομάδας, όταν είχε συγκεντρώσει στις αντίστοιχες αγωνιστικές 13 βαθμούς και τελικά είχε τερματίσει στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Τότε, η κρητική ομάδα είχε επικρατήσει 4-1 του Πανιωνίου (εκτός), 2-1 της Ξάνθης (εντός), 4-3 της Προοδευτικής (εντός) και 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης (εντός). Επίσης, είχε αναδειχτεί ισόπαλη 0-0 με την Καλαμάτα εκτός έδρας, ενώ είχε ηττηθεί 3-1 από την Παναχαϊκή, επίσης εκτός έδρας. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics