Breaking News
09 Νοεμβρίου 2019

Ο Πέτρος Μαρινάκης μίλησε για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, για την λειτουργία των δύο ομάδων, ενώ ξεχώρισε τον Λημνιό από τους νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά.

 

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Metropolis 95.5 FM:

Για το τι έχει αλλάξει στον ΟΦΗ και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΟΦΗ φέτος αποπνέει υγεία, όταν υπάρχει μια διοίκηση σωστή και είναι όλα πληρωμένα τότε μπορεί να γίνουν σωστά τα πράγματα για μια ομάδα. Η εικόνα του ΟΦΗ είναι μια από τις καλύτερες από τις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πιθανό είναι να δούμε επιθετικό παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι παράδειγμα για το τι πρέπει να γίνει στο ποδόσφαιρο. Να υπάρχει ένας επιχειρηματίας και άνθρωποι που ξέρουν από ποδόσφαιρο σε καίρια πόστα».

Για τον ΠΑΟΚ και το γεγονός πως έχει αλλάξει επίπεδο: «Από τότε που μπήκε ο κ.Σαββίδης έχουν αλλάξει πράγματα, έχει επενδύσει στις ακαδημίες που είναι το σημαντικότερο, θα πρέπει να κάνει και κάποια πράγματα στην Ευρώπη, δεν μετράει μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα, πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον νεαρό του ΠΑΟΚ: «Ο Λημνιός μου αρέσει πολύ, είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση. Ταλέντα υπάρχουν αλλά πρέπει να τους δώσουμε το κίνητρο για να το πιστέψουν, σίγουρα πρέπει να υπάρχουν και καλοί έμπειροι παίκτες αλλά πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Στο εξωτερικό υπάρχει διαφορετική νοοτροπία και είναι πιο στοχευμένη δουλειά. Εδώ όταν ξεχωρίσει ένα παιδί πρέπει να το στηρίξουμε».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics