Breaking News
09 Νοεμβρίου 2019

Τι αναφέρει η διευκρινιστική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τα εισιτήρια του ματς με τον ΠΑΟΚ.



Μεγάλη είναι η κινητικότητα στις τάξεις των οπαδών του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η κρητική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση το πρωί του Σαββάτου (9/11) δίνοντας λεπτομέρειες για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων τη μέρα του αγώνα, κάνοντας λόγο για «υψηλή ζήτηση». Με δεδομένη και την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6, όλα δείχνουν πως το «Γεντί Κουλέ» θα είναι κατάμεστο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν την σημερινή (09/11, 19:30) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ότι θα λειτουργήσουν τα εξής φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων.

Από τις 11:00 το πρωί ως τις 14:00 το μεσημέρι οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους και την Κάρτα Φίλου από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9 "Ευγένιος Γκέραρντ".

Από τις 14:00 και μετά θα λειτουργήσουν δυο εκδοτήρια περιμετρικά του γηπέδου "Θ. Βαρδινογιάννης" αποκλειστικά για την έκδοση εισιτηρίων (όχι για την Κάρτα Φίλου ΟΦΗ).

Το πρώτο εκδοτήριο θα βρίσκεται μεταξύ των οδών "Καντάνου" και "Έλλης Αλεξίου", εντός του parking της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 9 "Ευγένιος Γκέραρντ".

Το δεύτερο εκδοτήριο θα βρίσκεται μεταξύ των οδών "Καντάνου" και "Σμυριλίου", λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 4, στη γωνία με τη Θύρα 3.

Από τις 16:00 και μετά θα λειτουργήσει και τρίτο εκδοτήριο, το οποίο θα βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών "Ισαύρων" και "Κοντού".

Προσοχή: Για την αποφυγή του συνωστισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου από τις 14:00 μετά το μεσημέρι, ΔΕΝ θα εκδίδονται εισιτήρια στο γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που στεγάζεται στο γήπεδο, δίπλα από την είσοδο της Θύρας 9. Το γραφείο αυτό θα λειτουργήσει ΜΟΝΟ για όσους επιθυμούν την έκδοση της "Κάρτας Φίλου ΟΦΗ".

EINAI ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να εξασφαλίσετε έγκαιρα τη θέση σας στις εξέδρες του "Θ. Βαρδινογιάννης", λόγω της υψηλής ζήτησης που υπάρχει για τα εισιτήρια».
metrosport.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics