Breaking News
09 Νοεμβρίου 2019

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη σύνθεση στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας για τη σεζόν 2019-2020.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

 

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο ιατρός κ. Γιώργος Κουβίδης αναλαμβάνει επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της ομάδας μας, με τον ορθοπαιδικό κ. Νίκο Δεσποτάκη και την ακτινολόγο, κα. Έλενα Δρακωνάκη να στελεχώνουν επίσης το ιατρικό τμήμα.

Γιώργος Κουβίδης

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!
Ο κ. Γιώργος Κουβίδης είναι ορθοπαιδικός – χειρουργός, Διευθυντής ΕΣΥ στην ορθοπαιδική κλινική του ΠΑΓΝΗ. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι υπεύθυνος του τμήματος αρθροσκόπησης και αθλητικών κακώσεων της ορθοπαιδικής κλινικής και ασχολείται κυρίως με αρθροσκοπικές επεμβάσεις του γόνατος.

Έχει μετεκπαιδευτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι Διδάκτορας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης .

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικής Τραυματολογίας. Έχει συμμετοχή σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό με διαλέξεις και σαν εκπαιδευτής νέων γιατρών και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξενόγλωσσα ιατρικά περιοδικά.

Νίκος Δεσποτάκης - Ορθοπαιδικός

Ο κ. Νίκος Δεσποτάκης είναι ιατρός ορθοπαιδικής στο τμήμα τραυμάτων & αθλητικών κακώσεων της ιδιωτικής κλινικής «Creta Interclinic». Απόφοιτος του τμήματος ιατρικής σχολής Αθηνών στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υπηρέτησε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου στο τμήμα τραύματος, ως συνεργάτης του Διευθυντή τον κ. Ιωάννη Κουρεπίνη, με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις και τραυματολογία. Υπηρέτησε επίσης στο ΠΑΓΝΗ, δίπλα στον κ. Γεώργιο Κουβίδη, στο τμήμα τραύματος και αθλητικών κακώσεων. Έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια ορθοπαιδικής – τραυματολογίας και αθλητικών κακώσεων, με πλείστα μόρια εκμάθησης πάνω στις αθλητικές κακώσεις.

Έλενα Δρακωνάκη - Ακτινολόγος

H κα Έλενα Δρακωνάκη είναι ιατρός Ακτινολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Παν/μιου Κρήτης με πιστοποιημένη εξειδίκευση στην Ακτινολογία Μυοσκελετικού και Αθλητικών Κακώσεων (Musculoskeletal Radiology/Sports Imaging). Εχει εκπαιδευτεί και εργαστεί στην Μ. Βρετανία στα Νοσοκομεία Oxford Nuffield Orthopaedic Centre και Birmingham University Hopsital στη διάγνωση αθλητικών κακώσεων με Δυναμικό Υπερηχογράφημα, Ελαστογραφία και Μαγνητική Τομογραφία και στην εφαρμογή ελάχιστα επεμβατικών υπερηχογραφικών τεχνικών για θεραπεία αθλητικών κακώσεων. Έχει εκτενές διεθνώς αναγνωρισμένο κλινικό, ερευνητικό και διδακτικό έργο, διδάσκει στην Ιατρική Σχολή Ευρωπαικού Παν/μίου Κύπρου και είναι μέλος της επιτροπής υπερήχων μυοσκελετικού της Ευρωπαικής Εταιρίας Μυοσκελετικής Ακτινολογίας».

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics