Breaking News
24 Νοεμβρίου 2019

«Μπαλωθιά» στο 95' έριξε ο Γιακουμάκης και ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική της Super League.«Μπαλωθιά» στο 95' έριξε ο Γιακουμάκης και ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική της Super League.



Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής μίλησε στην τελευταία φάση του αγώνα κι έδωσε τη νίκη στους Περιστεριώτες. Το παιχνίδι ήταν χορταστικό και το ντεμπούτο των Κορακάκη - Οφρυδόπουλου ήταν θετικό. Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 3' με τον Μανούσο, αλλά οι Κρήτες ισοφάρισαν στο 21' με τον Ναμπί. Δύο δοκάρια είχε ο Ατρόμητος στην ίδια φάση (27') με τους Ενσικουλού και Ρόκα, ενώ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι στο 72' με τον Σεμέδο.
Ατρόμητος-ΟΦΗ 2-1Ατρόμητος: Μέγερι, Γούτας, Χαρίσης, Γκάλο, Ανδρούτσος (72’ Βέλλιος), Μπαένα, Μανούσος (84’ Ούμπιντες), Ενσικουλού, Ρόσα (61’ Γιακουμάκης), Ρισβάνης, ΤαλόσαΟΦΗ: Σωτηρίου, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νέιρα, Μάνος (65’ Φιγκεϊρέδο), Ναμπί (87’ Στάικος), Σεμέδο (94’ Φερέιρα), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, ΜπράουνΠηγή: iefimerida.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics