Breaking News
08 Αυγούστου 2020
Συνέχεια των αντιδράσεων που υπήρξαν το τελευταίο 24ωρο λόγω της αλλαγής του σήματος του ΟΦΗ υπήρξε το μεσημέρι του Σαββάτου.
Στα γραφεία της ΠΑΕ συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του ΟΦΗ με τον Μιχάλη Μπούση να ακυρώνει όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού που είχε για υποθέσεις της ΠΑΕ και αναχωρεί εσπευσμένα από το Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω για την απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ όμως είναι δεδομένο πως σχετίζεται με τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει το τελευταίο 24ωρο για την αλλαγή του σήματος – όχι από την πλευρά των φιλάθλων αλλά προσώπων που τοποθετήθηκαν δημόσια και στο παρελθόν είχαν σχέση με τον σύλλογο.
Ωστόσο αυτό που έχει την σημασία του είναι πως αυτήν την στιγμή δείχνουν να είναι όλα ανοικτά για την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στον ΟΦΗ καθώς δεν διαψεύδεται αλλά ούτε και επιβεβαιώνεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το σίγουρο είναι πως αναμένεται να ακολουθήσουν μέρες με μεγάλο ενδιαφέρον και αρκετή αγωνία.
Ο Μιχάλης Μπούσης ήταν έξω φρενών με τοποθετήσεις, όχι από την πλευρά του κόσμου, και μάλιστα τονιζόταν ότι πρόκειται για “ενορχηστρωμένη και δόλια επίθεση από δήθεν τιμητές και αποτυχημένους σωτήρες της ΠΑΕ” με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αφορά δημόσιες τοποθετήσεις ατόμων που είχαν θέση στον σύλλογο.
Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως κατά την διάρκεια της χθεσινής Γ.Σ. έδωσε το παρόν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος που απαίτησε από τη νυν διοίκηση να του επιστραφούν χρήματα που θεωρεί ότι του οφείλονται.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics