Breaking News
08 Αυγούστου 2020

Μετα το έκτακτο Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ, οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του ΟΦΗ εξέδωσαν νέα ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την απόλυτη στήριξη τους στον κ.Μπουση ενω επιτίθενται σε παλιούς προέδρους, παράγοντες και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές  που τοποθετήθηκαν κατα της αλλαγής του σήματος.

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώθηκε για τη νέα ανακοίνωση των οργανωμενων οπαδων ,η οποία ίσως διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ααμλυτικά η ανακοίνωση:

"Ξεφύτρωσαν οι μα'ι'ντανοί"

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αλλαγής του εμβλήματος της ομάδας μας,που μας βρίσκει αντίθετους,ξαφνικά όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια,εμφανίστηκαν και επίσημα με τη πρώτη "βροχή"χθές το βράδυ οι "χοχλιοί"αφήνοντας το καβούκι τους ύστερα από μακροχρόνιο εγκλεισμό!!!

"Αναστήθηκαν οι πεθαμένοι",όχι πολλοί,3-4 στον αριθμό!!Σηκώθηκαν από τα μνήματα τους μέσα,και καλούν όπως λένε τη Τετάρτη στις 18:00 στα γραφεία της Θύρας 1 όλους τους παλιούς "προέδρους",παράγοντες και συμβούλους. Ποιοί καλείτε;Εσείς που παρακαλάτε τόσα χρόνια για μια πρόσκληση για τσάμπα είσοδο στο γήπεδο? Ποιούς καλείτε;;Τους τσάτσους και αχυράνθρωπους? Τους υποταγμένους πρασινοφρουρούς κλέφτες και βιαστές της ομάδας μας??Όλοι εσείς λοιπόν που κλείνατε μάτια και στόμα επί δεκαετίες στην υποδούλωση του Ο.Φ.Η. μας μη διανοηθείτε να εμφανιστείτε.Μακριά απ την ομάδα λαμόγια!!!Δεν σας αναγνωρίζουμε και δεν θα σας επιτρέψουμε να εκμεταλλευτείτε κανένα γεγονός για προσωπικό σας συμφέρον και όφελος.Δεν έχετε το δικαίωμα όταν έχετε γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία!!!

Σαν Θύρα 4 από την αρχή στηρίζαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το πρότζεκτ της ομάδας και τον Μιχάλη Μπούση,όπως είμαστε εδώ για να εκφράζουμε και τους προβληματισμούς μας αλλά και διαφωνίες σε θέματα που θα προκύψουν.Αυτό κάναμε και σήμερα γιατί είμαστε παρών!Εσείς μα'ι'ντανοι που ξεφυτρώσατε από το πουθενά για να εκμεταλλευτείτε αλλά και να δημιουργήσετε καταστάσεις και επίσημα πλέον θα μας βρείτε ξαφνικά μπροστά σας!!!

Υ.Γ:Τη Τετάρτη θα σας βάλουμε ξανά πίσω στη θέση σας, παλιούς και πιο νέους!!

Snakes 4 Heraklion club

Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος

Αρχάνες club OFI

Germany fans OFI UK

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics