Breaking News
09 Αυγούστου 2020

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει από τον ΟΦΗ, αφού πήρε την άδεια των Κρητικών προκειμένου να διαπραγματευτεί την μετακίνησή του σε ομάδα του εξωτερικού.



Εκτός απροόπτου ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί έδωσαν στον 23χρονο αριστερό μπακ την άδεια προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού.

Η υπόθεσή του φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, εφόσον η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί εάν ο παίκτες περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα, δεν θα δώσει το παρόν στην προπόνηση του ΟΦΗ την Δευτέρα (10/8).

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη το περσινό καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2022, επομένως η ομάδα της Κρήτης θα έχει οικονομικό όφελος από την μετακίνηση. Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος αριστερός μπακ αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια των playoffs μετρώντας και ένα γκολ.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics