Breaking News
27 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Λεμπρόν Τζέιμς οδηγεί τους Λέικερς στην διεκδίκηση του τίτλου στο ΝΒΑ, μετά από 10 χρόνια. Η ομάδα του Λος Άντζελες, νίκησε 117-107 τους Ντένβερ Νάγκετς, έκανε το 4-1 στους τελικούς της Δύσης και εξασφάλισε την συμμετοχή της στην σειρά των τελικών από την οποία θα προκύψει ο εφετινός πρωταθλητής στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

 

Ο εκ των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών, τελείωσε τον αγώνα με triple double, καθώς σημείωσε 38 πόντους, μάζεψε 16 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ, ενώ ο Αντονι Ντέϊβις πρόσθεσε 27 πόντους στην συγκομιδή των «λιμνανθρώπων».

Όσον αφορά στην ομάδα του Ντένβερ, κορυφαίοι σκόρερ ήταν οι Νίκολα Γιόκιτς και Τζέρεμι Γκραντ με 20 πόντους, ενώ ο Τζαμάλ Μάρεϊ σημείωσε 19 πόντους.

Στον τελικό, οι Λέικερς θ΄ αντιμετωπίσουν τον νικητή της Ανατολής, που θα προκύψει από την σειρά Σέλτικς-Χιτ, στην οποία προηγείται η ομάδα του Μαϊάμι με 3-2 στις νίκες.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics