Breaking News
20 Μαρτίου 2021

Super League interwetten -1η αγωνιστική Play Out: Με λευκή ισοπαλία ξεκίνησαν οι δύο ομάδες στην «μάχη» των Play Out
Καραχάλιου Μαρία  

 

H ομάδα του Βόλου υποδέχτηκε τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική των Play out, σε ένα παιχνίδι όπου οι Κρητικοί είχαν το πάνω «χέρι».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και το πρώτο πεντάλεπτο πίεζαν σταθερά τον ΟΦΗ. Στο 6’ ωραίο σουτ του Μαρτίνες μέσα από την περιοχή και αριστερά κατέληξε πάνω στο σώμα του Λυμπεράκη. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Καστάνιο να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ στο 8’. Ο παίκτης δοκίμασε ξανά να απειλήσει τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν έφυγε στην κόντρα από αριστερά, δίχως τελικά να μπορέσει να ολοκληρώσει την ενέργειά του , καθώς κόπηκε τη στιγμή που έκανε το γύρισμα.

Το δεκαπεντάλεπτο πέρασε δίχως κάποια αξιόλογη φάση. Στο 17’ ακόμη μία κακή πάσα του Στάικου προς τον Σαρδινέρο κατέληξε εκτός. Ως το 20 Ο Βόλος είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά δεν απειλήσε την εστία του Βάτερμαν. Το ίδιο ίσχυε φυσικά και για τους Κρητικούς, που δεν κάνανε καμία τελική. Στο 21΄ο Νίνης προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Βάτερμαν, αλλά το σουτ που έκανε από μακρινή απόσταση δεν είχε καμία τύχη.

Στο 24’ η πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, όταν με καταπληκτικό τάκλιν ο Μεγιάδο, πήρε τη μπάλα από τον Νίνη. Ως το μισάωρο το παιχνίδι κύλησε παθητικά και το μόνο που ξεχώριζε ήταν η έντονη… βροχόπτωση, η οποία δυσκόλευε τους παίκτες να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 38’ ο ΟΦΗ «έχασε» μεγάλη ευκαιρία καθώς δεν εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Κλέιμαν, ο οποίος έκανε πολύ κακή έξοδο ανοίγοντας μάλιστα το κοντρόλ. «Μοναδικός» ήταν για κόμη μία φορά ο Περέα .Ο Κολομβιανός παίζοντας στο δεξί φτερό είχε προκαλέσει προβλήματα στον Λυμπεράκη. Στο 45’ ήρθε η πρώτη τελική του ΟΦΗ από σουτ του Στούρτζεον έξω από την περιοχή και δεξιά, με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Δυναμικά άρχισε το δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, όπου στο 48’ από σουτ στην κίνηση του Μαρτίνες μέσα από την περιοχή, κοντά στο σημείο του πέναλτι, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Αυτή ήταν και η πρώτη τελική του Βόλου. Στο 51’ ο Καστάνιος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας από σέντρα του Λυμπεράκη και με προβολή την έστειλε στη συμβολή των δοκών. Η φάση όμως κρίθηκε ως μη γενόμενη, αφού ήταν οφσάιντ ο φορ του ΟΦΗ.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν ξανά άτυχοι στο 55’ , όταν από σουτ του Στάικου έξω από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα κατέληξε πάνω από το δοκάρι. Στο 60’ ο Γκρίλο είδε την κίτρινή κάρτα για μαρκάρισμα στον Σαρδινέρο, ο οποίος αποχώρησε. Στο 68’ σέντρα του Ουές από δεξιά, μπλόκαρε εύκολα ο Κλέιμαν, ο οποίος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι. Η απάντηση ήρθε από τον Βόλο στο 70΄, όταν Μαρτίνες έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή και αριστερά, έδιωξε ο Βάτερμαν.

Στο 76’ το μακρινό σουτ του Δουβίκα, δεν ανησύχησε τον Βάτερμαν. Μέχρι και το 83’ δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη ενέργεια. Στο 84’ ο Σακόρ δεν κατάφερε να κάνει την κεφαλιά όπως ήθελε, αφού πήδηξε σε λάθος χρόνο μετά τη σέντρα του Στούρτζεον.

Στο 90’ ο Κλέιμαν μπλόκαρε μακρινό σουτ του Σακόρ και αυτή ήταν και η τελυταία φάση στο παιχνίδι που έληξε 0-0.

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Ριένστρα(Μπουένο), Τσοκάνης, Νίνης, Περέα(Ρενάντο Σάντος), Μαρτίνες, Δουβίκας.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Ουές, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Λυμπεράκης, Στάικος(Γρίβας), Μεγιάδο, Σαρδινέρο(Σακόρ), Στούρτζεον, Καστάνιος(Μπαλογιάννης).

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Το αντίο του απερχόμενου προέδρου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλη Κολυμπάδη (vid)

Απίθανο αυτογκόλ στο Άιντραχτ - Ουνιόν [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics