Breaking News
20 Μαρτίου 2021

Ματς λεπτών ισορροπιών ήταν για τον Νίκο Νιόπλια το Βόλος-ΟΦΗ, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων να σχολιάζει θετικά εν όψει συνέχειας τον βαθμό που πήρε η ομάδα του.

 


Ως ένα παιχνίδι που όποια ομάδα υπέπιπτε σε λάθος, θα το πλήρωνε, χαρακτήρισε το Βόλος-ΟΦΗ (0-0) ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο προπονητής των Κρητικών σχολίασε τον βαθμό που πήρε η ομάδα του μετά από δέκα σερί ήττες. Τονίζοντας ότι αυτό το αποτέλεσμα θα της δώσει ώθηση εν όψει της συνέχειας.

Οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια στα κανάλια Novasports:

«Ήταν παιχνίδι του λάθους, όποια ομάδα έκανε το λάθος θα έχανε. Προσαρμοστήκαμε στις καιρικές συνθήκες, έπρεπε να το παίξουμε έτσι το παιχνίδι και το καλό είναι ότι ξεκολλήσαμε από τους 19 βαθμούς. Δεν κάναμε κάτι πολύ καλό, αλλά κάναμε κάτι. Αυτό θα μας δώσει μια ώθηση για το επόμενο παιχνίδι».

sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης:

ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ 0-0 [vid]

Το αντίο του απερχόμενου προέδρου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλη Κολυμπάδη (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics