Breaking News
12 Ιουνίου 2021

Μία προσθήκη έχει κάνει έως τώρα ο ΟΦΗ και προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει μπει τόσο δυναμικά σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι. Τα κενά που καλείται να κλείσει είναι αρκετά και οι παίκτες που προτείνονται πολλοί.


Ένας εξ αυτών είναι ο Τζεφ Χάρντεβελντ. Το βιογραφικό του Ολλανδού βρέθηκε στα χέρια ανθρώπων του ΟΦΗ. Ο ίδιος ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Χέρακλες και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο εκπρόσωπός του, μάλιστα, ο οποίος έχει και άλλον παίκτη στη Super League 1, τσεκάρει και την ελληνική αγορά για τον πελάτη του.

Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος αγωνίστηκε σε 14 ματς πρωταθλήματος και δύο στο Κύπελλο. Στο δεύτερο μισό της σεζόν έγινε αναπληρωματικός και αυτό γιατί αποκτήθηκε άλλος ποδοσφαιριστής για τη θέση του. Ξεκίνησε από τη Φέγενοορντ και έχει παίξει και στην Ουτρέχτη.

Τέλος, να σημειωθεί πως τη χρονιά που μας πέρασε ο ΟΦΗ για το αριστερό του άκρο είχε τους Νίκο Κοροβέση και Οδυσσέα Λυμπεράκη. Αμφότεροι έχουν συμβόλαια. Ο πρώτος για έναν χρόνο ακόμα και ο δεύτερος έως το 2024. Θεωρείται μάλιστα αρκετά ταλαντούχος. Δεν πρέπει, όμως, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο παίκτη εκεί αλλά δεν αποτελεί και προτεραιότητα.
sportime.gr

Διαβάστε επίσης:

Euro 2020: Δανία-Φινλανδία 0-1 (video)

 

Ανδριάνα Φέρρα – 400μ.: Φετινό ρεκόρ για την πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics