Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2022

Ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης του ΟΦΗ έβγαλε την Παρασκευή (4/2) ο Πασχάλης Στάικος.

 

Στάικος: Έτοιμος εν όψει του Ατρόμητος-ΟΦΗ


Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια επανήλθε ο Πασχάλης Στάικος, ο οποίος ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης του ΟΦΗ την Παρασκευή (4/2).
Οι Κρητικοί συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησής τους με τον Ατρόμητο, τη Δευτέρα (7/2) για την 22η αγωνιστική της Super League 1. Για ακόμα μια μέρα ο Κώστας Γιαννούλης προπονήθηκε κανονικά, δίχως να νιώσει ενοχλήσεις. Ο Χουάν Νέιρα και ο Μιγκέλ Μεγιάδο έκαναν αποφόρτιση, ενώ οι Πραξιτέλης Βούρος και Φελίπε Γκαγιέγκος ακολούθησαν μέρος της προπόνησης για λόγους ξεκούρασης.


Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, παιχνίδι κατοχής, τελικό παιχνίδι και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Η επόμενη προπόνηση του ΟΦΗ είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (5/2) στις 11:00.

sport-fm.gr

 Παραπέμπεται για τη διαιτησία του, στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, ο διαιτητής Καραντώνης

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 04/02/2022[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics