Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2022

Super League: Νέα αναβολή για Ατρόμητο - Δεν γίνεται το ματς με ΟΦΗ λόγω κρουσμάτων

 

Super League: Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Ο νέος ιός συνεχίζει να «χτυπάει» την ομάδα του Περιστερίου, καθώς μετά την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία, που είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου και ορίστηκε για την Πέμπτη 10 του μηνός, δεν θα διεξαχθεί και το ματς με τον ΟΦΗ.

Βάσει προγράμματος, η αναμέτρηση θα γινόταν το απόγευμα της Δευτέρας (07/02) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, αλλά σύμφωνα με ανακοίνωση της Super League, δεν θα διεξαχθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε παίκτες των γηπεδούχων.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ατρόμητος Αθηνών - ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics