Breaking News
05 Μαρτίου 2022

ΟΦΗ: Μπήκε ο Φελίπε ενόψει Απόλλωνα, ατομικό ο Τοράλ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΛΥΝΑΣ

Ανάμεικτα συναισθήματα στον ΟΦΗ σήμερα, καθώς ο Λουίζ Φελίπε προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για τον Απόλλωνα, όμως ο Τοράλ προπονήθηκε και πάλι ατομικά.
Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης αύριο στο «Γεντί Κουλε για την 26η αγωνιστική της Superleague και ειχε ευχάριστες εξελίξεις από την πλευρά του Λουίς φΕΛΊΠΕ.

Ο Βραζιλιάνος προπονήθηκε κανονικά σήμερα και μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Όμως υπάρχουν και απόντες καθώς ο Τοράλ ακολούθησε ατομικό πρόγραμα, ο Ουές έκανε θεραπεία ενώ οι Γιαννούλης και Σωτηρίου απείχαν εντελώς λόγω ίωσης.


«Με τον Luiz Phellype να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (6/3, 19:00).

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Jon Toral, με τον Adbul Weiss να συνεχίζει θεραπεία και τους Κώστα Γιαννούλη και Δημήτρη Σωτηρίου να μην προπονούνται λόγω ίωσης.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα, θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.»

to10.gr
Διαβάστε επίσης

Με τον Νορβηγό Τόμας Ρόγκνε ταξίδεψε ο Απόλλων Σμύρνης

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 05/03/2022 [vid]

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics