Breaking News
03 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Μπορεί να αισθάνεσαι επαναστάτρια σήμερα ιδιαίτερα το πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί να υπάρχει μια ευκαιρία να απολαύσεις μια στιγμή σύνδεσης ή μάθησης, αλλά μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαταραχές στην πορεία. Με τις τρέχουσες διελεύσεις, μπορεί να χρειαστεί να αποστασιοποιηθείς ή να απομακρυνθείς από κάτι για να καταλάβεις που βρίσκεται η καρδιά σου. Οι αντιδράσεις των άλλων είναι λίγο απρόβλεπτες και μπορεί να είναι και η δική σου. Πρόσεξε για παρορμητικές κινήσεις που πηγάζουν από εσωτερική ανησυχία και όχι από γνήσια ανάγκη ή επιθυμία.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις αναδεικνύουν νέες δυνατότητες. Σίγουρα δεν είσαι σε επαφή με αυτό που πραγματικά θέλεις, αφήνεις τον εαυτό σου ευάλωτο στο να επιτρέπεις σε παρορμητικές επιθυμίες να σε παρασύρουν με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού. Διαφορετικά, αυτή είναι μια καλή μέρα για να προσεγγίσεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Μόλις αναγνωρίσεις την πλήξη σου με τη συνηθισμένη ρουτίνα ή τα παλιά πρότυπα σχέσεων, θα είσαι έτοιμη να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να απολαύσεις μια δόση φρέσκου αέρα. Παρόλα αυτά, οι διελεύσεις φαίνεται τώρα να αντιπαραβάλλουν την επιθυμία σου να συνδεθείς με άλλους και την ανάγκη σου να ξεχωρίσεις για τα δικά σου επιτεύγματα.


Δίδυμοι

Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να αναδείξουν την έμφυτη ανησυχία, αλλά μπορούν τελικά να σε συντονίσουν σε τομείς της ζωής σου που μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ενημέρωση. Ωστόσο δεν είναι ιδανική η στιγμή για ψώνια, για να μοιραστείς ένα μυστικό ή να κάνεις κρίσεις για σημαντικά θέματα. Προτιμώνται οι δημιουργικές δραστηριότητες. Σκέψου ότι η προθυμία να αναπτυχθείς από παρεξηγήσεις μπορεί να σε οδηγήσει προς τα εμπρός και κοιτάζοντας τη μεγαλύτερη εικόνα σε βοηθά να απομακρυνθείς από τα μικρά προβλήματα. Καθώς η μέρα προχωρά, μπορεί να υπάρξει μια σύνδεση με ένα παλιό φίλο ή έντονες αναμνήσεις από κάποιον από το παρελθόν και να έχεις μια πιο συναισθηματική διάθεση απ’ ότι συνήθως.

Καρκίνος

Ενώ οι διελεύσεις μπορεί να προκαλέσουν κάποια ανησυχία σήμερα, είναι καλύτερο να αποφύγεις να προσπαθήσεις να ευχαριστήσεις κάποιον, αν η καρδιά σου δεν είναι πραγματικά μέσα, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε μπερδεμένες καταστάσεις ή περιττή απογοήτευση. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαταραχές σε σχέση με μια φιλία ή προβλήματα με τα όρια, αλλά το να απομακρυνθείς αρκετά ώστε να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου και να ανακαλύψεις νέους τρόπους σχέσης, μπορεί να είναι χρήσιμο. Ωστόσο μπορείς να βρεις πολλά κανάλια για να εκφραστείς σήμερα, κυρίως μέσω ενός συντρόφου ή σημαντικού ατόμου.

Λέων

Μια επαναστατική διάθεση σήμερα σε κατακλύζει νωρίς σήμερα και μπορεί να σε βγάλει λίγο από την πορεία σου. Απέφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις, έχοντας κατά νου ότι οι αντιδράσεις μπορεί να μη διαρκέσουν πολύ. Μέσα από τις αλληλεπιδράσεις και τις συγκρούσεις σου, είσαι σε καλύτερη θέση να δεις που μπορεί να έχεις πέσει εκτός ισορροπίας. Μπορεί να δείχνεις την υποστήριξη σου στις πεποιθήσεις και τις φιλοδοξίες των άλλων. Μπορεί να είναι μια χρήσιμη στρατηγική να αφήσεις την επιθυμία να λάβεις σαφείς απαντήσεις στις ερωτήσεις σου μόνο προς το παρόν, καθώς αυτό μειώνει την απογοήτευση.

Παρθένος

Ενώ απολαμβάνεις τις καθημερινές σου υποθέσεις και τη ρουτίνα σου, μπορεί να εμφανιστεί μια επαναστατική διάθεση σήμερα και να σου αποσπά την προσοχή. Μπορεί να σε ειδοποιήσει για περιοχές που χρειάζονται ενημέρωση. Κάνεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά αυτές τις μέρες και ενώ οδεύεσαι προς βελτιώσεις, μπορεί να υπάρξουν κάποιες στάσεις και ξεκινήματα. Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις τις ιδιοτροπίες, καθώς τα συναισθήματα που ανακατεύονται σήμερα μπορεί να είναι παροδικά. Η πηγή της αναταραχής αξίζει περισσότερο την προσοχή σου. Μπορεί να αντιμετωπίζεις ένα διάσπαρτο συναίσθημα ή λάθος κατεύθυνση και ίσως μια διελκυστίνδα με ένα σημαντικό άτομο.

Ζυγός

Ενώ είναι γενικά μια καλή στιγμή για να απολαύσεις τις καθημερινές σου υποθέσεις, μέρος σου θα μπορούσε να επαναστατήσει ενάντια στα μονότονα στοιχεία της ζωής σου νωρίς σήμερα. Η σημερινή Σελήνη αυξάνει την περιέργεια και την επιθυμία σου για διαφοροποίηση. Θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου πιο ομιλητικό, περίεργο και διανοητικά διεγερμένο. Με κάπως ανήσυχες διελεύσεις σήμερα, είναι πολύ εύκολο να χάσεις το στόχο ακόμη και με καλές προθέσεις, ιδιαίτερα όταν κρίνεις το κοινό σου ή τα δικά σου συναισθήματα. Ένα ισχυρό μέρος σου θέλει να κάνει ένα βήμα πίσω από τα καθήκοντα σου, αλλά δεν είναι εύκολο να απομακρυνθείς εντελώς.

Σκορπιός

Θα μπορούσαν να υπάρξουν καλά νέα σχετικά με τα χρήματα ή μια μοναδική εκτίμηση αυτού που ήδη έχεις και αυτό μπορεί να βοηθήσει πολύ στην τροφοδοσία του πνεύματος σου σήμερα. Μπορεί να μην είσαι εντελώς σίγουρη αν θέλεις το χώρο σου ή θέλεις να είσαι κοντά σε άλλους, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό επηρεάζοντας νωρίς την ημέρα. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι δύσκολο να ευχαριστηθούν, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου. Μπορεί να χρειάζεσαι κάποια ανανέωση ή μια αλλαγή και να εμφανιστεί ανησυχία αν δεν είσαι σε επαφή με αυτή την ανάγκη.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και τα συναισθήματα είναι κοντά στην επιφάνεια. Έχεις την τάση να δίνεις προτεραιότητα στις συναισθηματικές ανάγκες έναντι των πρακτικών με αυτή τη διέλευση. Οι σημερινές ενέργειες ανακατεύουν επίσης λίγο το δοχείο, τονίζοντας περιοχές αναταραχής ή την ανάγκη για ανεπαίσθητες αλλαγές. Μερικές φορές μπορεί να αισθάνεσαι λίγο υπερβολικά συνδεδεμένη σήμερα, ή να αισθάνεσαι ευαίσθητη στις απόψεις των άλλων ή στις ειδήσεις. Ακόμη και με ισχυρότερη επιθυμία επικοινωνίας , μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα να μεταδώσεις το μήνυμα σου όπως το σκοπεύεις, αλλά είναι προσωρινό.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και η ανάγκη να επαναφορτιστείς και να ανανεωθείς συναισθηματικά έρχεται φυσικά. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για ορατότητα, αλλά κάποια απόσυρση μπορεί να είναι χρήσιμη κα θεραπευτική. Πράγματι, οι ενέργειες της ημέρας είναι τέτοιες που μπορείς να νιώσεις την αντίσταση αν προσπαθήσεις να πιέσεις τα πράγματα. Η πρόκληση είναι να δεις δυο πλευρές σε μια ιστορία και να βρεις μια υγιή ισορροπία. Οι άλλοι θα μπορούσαν να σου δείξουν έμμεσα μια πλευρά του εαυτού σου ή τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου μέσω των αλληλεπιδράσεων σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ελπίδων, των επιθυμιών, των συναναστροφών και της φιλίας σου, διεγείροντας την επιθυμία να αισθανθείς αισιόδοξη και συνδεδεμένη. Οι στόχοι της ευτυχίας και τα ιδανικά σου μπορεί να είναι σε μεγαλύτερη εστίαση. Κάποια δυσαρέσκεια από τους άλλους μπορεί να προκύψει σήμερα και είναι πιθανές δυσκολίες στην επίτευξη συμφωνίας. Υπάρχει μια τάση να παρακάμπτεις τις λεπτομέρειες, καθώς μπορεί να χρειαστείς περισσότερο χρόνο για να τις επεξεργαστείς, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε χαμένα βήματα ή στην ανάγκη να κάνεις κάτι ξανά.

Ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεσαι καλά να συνδεθείς με τη φιλοδοξία σου και να την ακολουθήσεις χωρίς πίεση ή άγχος σήμερα. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να οραματιστείς στόχους και ίσως λιγότερο για τις λεπτομέρειες λόγω των σημερινών διελεύσεων. Σίγουρα οι ενέργειες της ημέρας είναι επίμονες σε σημεία και μπορεί να έχεις πρόβλημα να προσαρμοστείς ή να αποφασίσεις πιο μονοπάτι να ακολουθήσεις ή ποια παρόρμηση να ακολουθήσεις. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι διχασμένη μεταξύ των προσωπικών συμφερόντων και τη δέσμευση προς κάποιον ή να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο να θέλεις να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο και το να συνεργαστείς.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 03/03/2024

 

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics