Breaking News
03 Μαρτίου 2024

Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Σπουδαίος Καραλής, πήρε το χάλκινο στη Γλασκώβη!



Υπέρβαση από τον Εμμανουήλ Καραλή στη Γλασκώβη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Σπουδαίος Καραλής, πήρε το χάλκινο στη Γλασκώβη!
Ο Εμμανουήλ Κάραλης ήταν εξαιρετικός στην Γλασκώβη και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Πρόκειται για το πρώτο μετάλλιο του Έλληνα πρωταθλητή στο Παγκόσμιο, σημειώνοντας μάλιστα την κορυφαία φετινή επίδοση στα 5.85 μέτρα.


Ο 24χρονος μπήκε στον αγώνα στα 5.50μ. και μετά την πρώτη άκυρη προσπάθεια του, τα άφησε για τα 5.65μ., τα οποία πέρασε στη δεύτερη του ευκαιρία, όπως συνέβη και στα 5.75μ. Ακολούθησε το μεγάλο άλμα στα 5,85μ., που του χάρισε μία θέση σε βάθρο Παγκοσμίου για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ στα 5.90μ. δεν τα κατάφερε στην πρώτη προσπάθεια, αφήνοντας τα για 5.95μ., όπου μέτρησε δύο άκυρες και ολοκλήρωσε.
Ο Αρμάντ Ντουπλάντις υπερασπίστηκε στο φινάλε τον τίτλο του, περνώντας τα 5,95μ. και ανεβαίνοντας από την τρίτη στην πρώτη θέση, ρίχνοντας τον Σαμ Κέντρικς στη δεύτερη με 5,90μ. και στην τρίτη με την ίδια επίδοση τον Καραλή.
fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 03/03

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 03/03/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics