Breaking News
24 Μαΐου 2016

H διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, με ανακοίνωση της ευχαιριστεί την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου για τα μέτρα που έλαβε, αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, στο παιχνίδι με το Φωστήρα. Κατά γενική ομολογία, τα πάντα πήγαν περίφημα και σε αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα και οι ενέργειες και τα μέτρα τάξης του αγώνα.

Τον τηλεοπτικό σταθμό KΡΗΤΗ-TV

Τα «ευχαριστώ» του ΟΦΗ για την άνοδο του στην Β' Εθνική, συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, ευχαρίστησε τον τηλεοπτικό σταθμό KΡΗΤΗ-TV, που είχε τα δικαιώματα για τους εντός έδρας αγώνες του ΟΦΗ.

«Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ με ανακοίνωση της θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την KΡΗΤΗ-TV για την οικονομκή και ηθική συμπαράσταση της, στην προσπάθεια του ΟΦΗ, στη φετινή χρονιά.

Σε μια χρονιά όπου το ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΟΦΗ, ήταν σχετικά μικρό, η KΡΗΤΗ-TV έκανε την διαφορά, με την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων του ΟΦΗ, μεταφέροντας εικόνα απο τα παιχνίδια της ομάδας μας, σε όλους τους φίλους, που για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να βρίσκονται στο γήπεδο.

Ευχαριστούμε για αυτήν την συνεργασία την KΡΗΤΗ-TV και προσωπικά τον ιδιοκτήτη του καναλιού Αντώνη Δημητρίου», καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Η εταιρεία security

Παράλληλα η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί την εταιρεία security «Αστερίον» για την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε στις θύρες εισόδου και τις εξέδρες να επικρατήσει τάξη, σε ένα αγώνα με τόσο πολύ κόσμο.

Πάνω απο όλα όμως η διοίκηση του ΟΦΗ, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που ήταν συνεργάσιμος και βοήθησε στο να πάνε όλα κατ' ευχην και η ομάδα μας να πανηγυρίσει την άνοδο.

O Mαν. Φωτάκης

Θα ήταν παράλειψη-συνεχίζει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ- να μην ευχαριστήσουμε δυο ακόμη ανθρώπους που συνέβαλαν στην προσπάθεια του ΟΦΗ στην φετινή χρονιά. Ο νομικός του ΟΦΗ Μανόλης Φωτάκης, ενας ανιδιοτελής φίλος του ΟΦΗ, έδωσε σημαντικές μάχες στις δικαστικές αίθουσες για τον ΟΦΗ, με μεγαλύτερη την επιστροφή των 6 βαθμών που τόσο άδικα είχαν αφαιρεθεί απο την ομάδα μας. Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης η διοίκηση του ΟΦΗ φιλοξένησε το νομικό του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για το παιχνίδι με το Φωστήρα και πανηγύρισε με όλους μας την άνοδο της ομάδας.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου

Ακόμη, η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΕΠΣΗ, αλλά και προσωπκά τον πρόεδρο της Ενωσης Νίκο Τζώρτζογλου, για την συμπαράσταση του στον ΟΦΗ, σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics