Breaking News
22 Ιουνίου 2016

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ, αλλά και βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας του ΟΦΗ στις 18 Ιουλίου, αποτέλεσαν βασικά αντικείμενα συζήτησης, της συνάντησης του Νίκου Νιόπλια με τον Σταύρο Λαμπράκη.

Οι δυο άνδρες είχαν «συνεργασία» για αρκετή ώρα, για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, τα οποία προχωρούν, με σταθερά βήματα και πάνω στο πλάνο, που έχει το προπονητικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Νιόπλιας και Λαμπράκης συζήτησαν ακόμη για εργασίες που πρέπει να γίνουν σε θέματα αναβάθμισης των αποδυτηρίων, αλλά και των γραφείων του κτιρίου, όπως επίσης και για παρεμβάσεις στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου.

Στόχος του ΟΦΗ είναι ένα ακόμη γερό «λίφτινγκ» στις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, το οποίο σε μερικές ημέρες θα «υποδεχθεί» τον ΟΦΗ στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics