Breaking News
22 Ιουνίου 2016

Τον σχεδιασμό της νέας σεζόν,δουλεύουν πυρετωδώς στον ΟΦΗ με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, οι ιθύνοντες των Κρητικών. Δεν προχώρησε λόγω οικονομικού του Μιλοσάβλιεφ.

Στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, έχουν στρέψει άπαντες την προσοχή τους στις τάξεις του ΟΦΗ, με τον στόχο των Κρητικών να μην είναι άλλος από την άνοδο στην Super League.


Έτσι μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον Νίκο Νιόπλια, σειρά έχουν πάρει οι παίκτες της ομάδας, με τον Κοζανίτη κόουτς να έχει μείνει ικανοποιημένος από την πλειοψηφία αυτών.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά οι Κρητικοί επαναπροσέγγισαν την περίπτωση του Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, με τον οποίο βρίσκονταν σε συζητήσεις τον περασμένο Οκτώβριο.

Η περίπτωση του παίκτη δεν προχώρησε τότε λόγω της ρήτρας των 100.000 που είχε βάλει ο Λεβαδειακός, σε περίπτωση που ο ίδιος θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα. Από την πλευρά τους οι «μελανόλευκοι» επαναπροσέγγισαν εκ νέου τον παίκτη, αυτός όμως έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Λευκορωσίας, με τους Κρητικούς να μην είναι διατεθειμένοι να ξεπεράσουν την δική τους.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics