Breaking News
26 Ιουλίου 2016

Με 36 επίλεκτα παιδιά στην πρώτη προπόνηση ξεκίνησε την προετοιμασία της η Κ-19 του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, υπο τις οδηγίες του Βασίλη Πλεσίτη και των συνεργατών του.

Ο προπονητής της Κ-19 του ΟΦΗ αναφερόμενος στο ρόλο της δεύτερης ομάδας του ΟΦΗ, η οποία θα αγωνιστεί και αυτή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football league και θα αποτελέσει τον «προθάλαμο» της πρώτης ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr πως «ξεκινάει μια δύσκολη και ταυτόχρονα πολύ σημαντική προαπάθεια απο το σύλλογο. Είναι ένα μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει η διοίκηση του ΟΦΗ τα επόμενα χρόνια, δηλαδή η παραγωγή και η δημιουργία παικτών απο τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ. Εχουμε ενέργεια και διάθεση και ευελπιστούμε ότι σύντομα τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ θα είναι πρότυπο λειτουργίας εκπαίδευσης νέων ποδοσφαιριστών».

«Παιδιά απο την Κ19 να παίξουν στην πρώτη ομάδα»

Με τη σειρά του ο τεχνικός διευθυντής της Κ-19 του ΟΦΗ Μηνάς Πίτσος, ανέφερε  στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.grπως «είναι μια αρχή με φιλοδοξίες για όλους μας και ειδικά για τα παιδιά αυτής της ομάδας. Ξέρουμε τις δυσκολίες, γιατί ξεκινάμε ουσιαστικά απο το μηδέν και θα χρειαστεί υπομονή απο όλους. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είναι δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια και πιστεύω ότι θα γίνει καλή δουλειά σε βάθος χρόνου, με στόχο να φέρουμε παιδιά απο την Κ-19 του ΟΦΗ στην πρώτη ομάδα».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics