Breaking News
26 Ιουλίου 2016

Σκληρή δουλειά, πειθαρχία, σωστή συμπεριφορά και νοοτροπία, ήταν τα στοιχεία που ζήτησε το τιμ της Κ-19 του ΟΦΗ απο τους νεαρούς επιλεγμένους παίκτες, στην πρώτη συγκέντρωση της δεύτερης ομάδας του ΟΦΗ, που έγινε την Δευτέρα (25/7) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr καταγράφει όσα συνέβησαν στην πρώτη συγκέντρωση της δεύτερης ομάδας του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Τόσο ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Πλεσίτης, όσο ο Γενικός Αρχηγός Λευτέρης Πουπάκης και ο τεχνικός διευθυντήςΜηνάς Πίτσος, τόνισαν στους παίκτες, ότι η ομάδα θα λειτουργεί με σοβαρότητα και τους ζήτησαν να είναι πολύ προσεκτικοί με την συμπεριφορά τους, αλλά και να σέβονται τον χώρο, καθώς η Κ-19 του ΟΦΗ φιλοξενείται στο κεντρικό κτίριο του αθλητικού κέντρου, δίπλα στην πρώτη ομάδα.

«Να έχετε υψηλούς στόχους για να πετυχετε. Ζητώ απο όλους σας σοβαρότητα και καλή συμπεριφορά» ήταν τα λόγια του Γενικού Αρχηγούς της ομάδας Λευτέρη Πουπάκη στους νεαρους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Μηνάς Πίτσος, που έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, τους υπογράμμισε πως «θα είμαι εδώ και θα τα λέμε κάθε μέρα. Εχω περάσει απο τη θέση σας και ξέρω. Είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους σας ο ΟΦΗ».

Ο Βασίλης Πλεσίτης με την σειρά του, υπογράμμισε πως «πρώτα απο όλα σας εύχομαι υγεία. Αν την έχουμε, βάζουμε και τον επόμενο στόχο. Η ομάδα αυτή είναι ο προθάλαμος της πρώτης. Δεν είστε τυχαία εδώ. Είστε εδώ, επειδή έχετε αξία. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να χτυπήσετε δυνατά την πόρτα της πρώτης ομάδας. Ο δρόμος για να γίνει αυτό όμως, είναι μόνο ένας. Σκληρή δουλειά καθημερινά».

Η προετοιμασία των παικτών της Κ-19 του ΟΦΗ περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις καθημερινά. Αυτές θα γίνονται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και στο γήπεδο των Δαφνών.

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics