Breaking News
26 Ιουλίου 2016

Κοντά στην ολοκλήρωση της 10ης  μεταγραφής, βρίσκεται ο ΟΦΗ, με ένα παίκτη, που είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Νίκου Νιόπλια.

Ο λόγος για τον 31χρονο μέσο Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ΟΦΗ  "αναμένεται στο Ηράκλειο, την Πέμπτη για τις τελικές συζητήσεις και εφ' όσον όλα πάνε καλά για να υπογράψει το συμβόλαιο του" με την κρητική ομάδα.

Ο Μπλάζιτς αγωνίζεται ως «οκτάρι» και είναι  απο τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ για την θέση αυτή.

"Ο ΟΦΗ συνεχίζει την ολοκλήρωση του μεταγραφικού του σχεδιασμού, με 2-3 ακόμη παίκτες πρώτης γραμμής" αναφέρει η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας για τις μεταγραφικές της υποθέσεις.

Ο Μάρκο Μπλάζιτς γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 1985. Εχει ύψος 1μ 78 και αγωνίζεται ως μέσος.

Εκτός απο ομάδες της Σερβίας μεταξύ των οποίων και στον Ερυθρό Αστέρα το 2008-10 (35 συμμετοχές-4 γκολ), έχει αγωνιστεί ακόμη στο Ουζμπεκιστάν, στο Καζακστάν, στη Ρωσία και στη Σλοβακία.

Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Καλλονή.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics