Breaking News
01 Αυγούστου 2016

Τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ανακοίνωσε και η Κ-19 του ΟΦΗ, η οποία θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football league.

Tα φιλικά αυτά είναι:

13 Αυγούστου με ΟΦΗ'94

17 Αυγούστου με Αλμυρό

20 Αυγούστου με Λίντο

24 Αυγούστου με Ανθεστίων

27 Αυγούστου με Μινωική

31 Αυγούστου με Ανθεστίων

3 Σεπτεμβρίου με Ζαρό


Στον προγραμματισμό του προπονητή της Κ-19 του ΟΦΗ Βασίλη Πλεσίτη, υπάρχουν και άλλα φιλικά παιχνίδια τα οποία και θα γίνουν γνωστά, τις επόμενες ημέρες.

Η Κ-19 του ΟΦΗ έκλεισε μια εβδομάδα προετοιμασίας και ο προπονητής της ομάδας, δηλώνει ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των παικτών της δεύτερης ομάδας του ΟΦΗ.

Οι προπονήσεις μοιράζονται σε Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και στο γήπεδο των Δαφνών, όπου υπάρχει εξαιρετική συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας και η φιλοξενία στον ΟΦΗ είναι πολύ καλή. Οι μετακινήσεις της ομάδας της Κ-19 του ΟΦΗ στις Δαφνές, γίνονται με το πούλμαν του ΟΦΗ.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics