Breaking News
02 Αυγούστου 2016
 

Αρωμα ΟΦΗ θα έχει η μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει ο Γαλανόλευκος Φάρος στις 3 Αυγούστου στα Χανιά.

Ο σύνδεσμος φίλων της Εθνικής ομάδας, με αφορμή τη συμπλήρωση 12 χρόνων απο την ίδρυση του συνδέσμου, υποδέχεται μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας της Εθνικής.

Μεταξύ αυτών ο Λευτέρης Πουπάκης, ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ, του Παναθηναικού, του Ολυμπιακού, του Αιγάλεω και του Απόλλωνα Αθηνών.

Ο Λευτέρης Πουπάκης αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα το 1980 στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα στην Ιταλία, ως τερματοφύλακας του ΟΦΗ (!), ενώ αγωνίστηκε στην Εθνική ομάδα μέχρι τα 42 του χρόνια (!) επίτευγμα, που λίγοι τερματοφύλακες το έχουν επιτύχει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη (Τζόφ, Πφάφ, Σίλντον κάποιοι εξ' αυτών)

Ο Λευτέρης Πουπάκης ήταν φέτος προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ, ενώ πλέον συνεχίζει ως Γενικός Αρχηγός στην Κ-19 του ΟΦΗ.

Ακόμη, θα τιμηθεί ο Νίκος Μαχλάς, για την μεγάλη του προσφορά στην Εθνική ομάδα, αλλά και ο Κώστας Κωσταντινίδης.

Οπως έχει ανακοινωθεί καλεσμένοι του Γαλανόλευκου Φάρου είναι οι: Κατσουρανης, Αποστολακης, Mαχλάς, Παράσχος, Βαμβακούλας, Πουπάκης, Τσιάρτας, Νικολαϊδης, Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης, Νικολούδης, Δαμανάκης, Γούναρης και Γουνδουλάκης, ενώ θα βραβευτεί η κόρη του αείμνηστου Αλκέτα Παναγούλια, Δέσποινα, η οποία θα έρθει από τις ΗΠΑ.

Οι καλεσμένοι του «Φάρου» θα ξεναγηθούν στο Μουσείο Εθνικής ομάδας το οποίο έχει έδρα στα Χανιά (Τσουδερών 40, κοντά στο παλιό λιμάνι) και αποτελεί πραγματικό καμάρι του Γαλανόλευκου Φάρου, καθώς έχει φτιαχτεί με προσφορές αντικειμένων προς τον επίσημο σύλλογο, απο μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που φόρεσαν κατά καιρούς την φανέλα της Εθνικής.

Με τίτλο της εκδήλωσης  «12 χρόνια Φάρος», ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκκας,  έχει απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται να βρεθεί στην γιορτή του συλλόγου και της Εθνικής, ώστε να παραστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα της «γαλανόλευκης» ιστορίας, και παράλληλα να περάσει μία όμορφη κρητική βραδιά με φαγητό, ποτό και τραγούδι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 στο κοσμικό κέντρο «Πορτοκάλι» στον Πλατανιά Χανίων την Τετάρτη 3 Αυγούστου, με τους Μανώλη Κοναρό και Νίκο Ζωιδάκη.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr ο Λευτέρης Πουπάκης, με την φανέλα της Εθνικής ομάδας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics