Breaking News
02 Αυγούστου 2016

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο 31χρονος Σέρβος δεξιός μπακ-χάφ Νίκολα Μίκιτς, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΟΦΗ.

Οπως ανακοινώθηκε απο τον ΟΦΗ «ο Μίκιτς θα έχει την Τρίτη (2/8) το πρωί συνάντηση με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και εφ' όσον υπάρξει συμφωνία θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την κρητική ομάδα».

Ο Νίκολα Μίκιτς γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1985 στη Σερβία. Εχει ύψος 1μ 82 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπάκ-χαφ. Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Ερυθρό Αστέρα, ΦΚ Μπέογκραντ, Νάπρεντακ, Ραντίσκι, αλλά και στην Τουρκία με τη Μανίσασπορ.

Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Σούπερ Λίγκ με την Καλλονή.

Ο Μίκιτς ήρθε στο Ηράκλειο με τον μάνατζερ του, Μπόρις Τσβιγιάνοβιτς.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο οι Μίκιτς-Τσβιγιάνοβιτς με τον τεχνικό διευθυντή της Κ-19 του ΟΦΗ, Μηνά Πίτσο.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics