Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2017

Με τρεις βασικές απουσίες να προβληματίζουν τον Γιώργο Παράσχο θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο ο Πλατανιάς για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Παναιτωλικό.



Τις απουσίες των Γιακουμάκη, Μενδρινού και Ντίνα μετράει ο Γιώργος Παράσχος ενόψει του ματς του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό.

Οι δύο πρώτοι παίκτες δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο καθώς συμπλήρωσαν κάρτες, ενώ ο Ντίνας συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Παράσχος: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Παπανικολάου, Γιορέντε, Μαραγκός, Σίγκνιεβιτς, Μανούσος, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Πριτέντα, Στάθης, Μπανανά.

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics