Breaking News
17 Μαΐου 2017

Στον Πλατανιά συνεχίζει ο Χρήστος Καρυπίδης που υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018.

Ο βετεράνος κεντρικός μπακ συνεισέφερε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κι έτσι η ανανέωση της συνεργασίας κατόπιν υπόδειξης του Γιώργου Παράσχου, ήταν φυσικό επακόλουθο. Σειρά παίρνει τώρα ο Βάντερσον ο οποίος χθες αναχώρησε με την οικογένειά του για το Σάο Πάουλο αφήνοντας την υπόθεση στα χέρια των εκπροσώπων του που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα ολοκληρώσουν τη συμφωνία. Παράλληλα «τρέχει» το θέμα της ανανέωσης του Κώστα Μενδρινου, ο οποίος ωστόσο επιθυμεί να περιμένει λίγες εβδομάδες ακόμα ώστε να εξετάσει τις εναλλακτικές που έχει στα χέρια του.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Καρυπίδη:
«H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Καρυπίδη για έναν ακόμη χρόνο.
Ο Καρυπίδης αγωνίστηκε φέτος σε 24 παιχνίδια της ομάδας μας με συνολικά 2.241 λεπτά συμμετοχής και πέτυχε 2 γκολ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics