Breaking News
20 Ιανουαρίου 2018

Ο Πλατανιάς αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία, μετά τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα που τον «ανέβασε» στους 9 βαθμούς.

 

«Θύμα» των ουραγών ήταν ο Λεβαδειακός, τον οποίο οι Χανιώτες νίκησαν 1-0 στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, με αυτογκόλ του Φαβάρο Αμαράλ στο 80ό λεπτό.

Remaining Time -0:29
Fullscreen
Mute
Στο πρώτο ημίχρονο οι Βοιωτοί είχαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες. Στο 8΄ ο Γιακουμάκης βρέθηκε στην περιοχή αλλά δεξιά, σούταρε και ο Κλιάγιτς έδιωξε δύσκολα την μπάλα, ενώ στο 18΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι, όταν μετά από σουτ του Γιουσούφ και κόντρα η μπάλα χτύπησε στο δεξί στύλο.

Στην επανάληψη, ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά και πίεσε, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 66΄, αλλά η κεφαλιά του Ντουαλά αστόχησε ελάχιστα. Τρία λεπτά αργότερα ο Δημούτσος, μετά από σουτ του Ντουαλά, βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια, αλλά αστόχησε μόνος σε άδεια εστία.

Τελικά οι γηπεδούχοι ανταμείφθηκαν για την υπομονή τους στο 80΄, έστω και με σύμμαχο την τύχη: η βαθιά μπαλιά του Κοροβέση προς τον Πετρόπουλο έφερε τον έμπειρο επιθετικό να σουτάρει, παρότι έχασε την ισορροπία του, η μπάλα να χτυπά στον Φαβάρο και παρά την προσπάθεια του Επασί να γίνεται το 1-0.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics