Breaking News
25 Ιανουαρίου 2018

Ο Μανουέλ Ρόκα κι ο συνεργάτης του Μιγκέλ Ερέρα Ντίαζ ήταν οι τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Πλατανιά, κερδίζοντας το φλουρί. «Δεν έχει χαθεί ο στόχος της παραμονής», ανέφερε ο Μαθιουλάκης.

 


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Χανιώτες, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη να στέλνει μήνυμα συσπείρωσης κατά την ομιλία του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

«Θέλω πρώτα από όλα να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό. Μπορούμε να πούμε ότι η ελπίδα πλέον επέστρεψε, όμως γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι αυτή η επιτυχία δεν αρκεί και θα πρέπει να έχουμε συνέχεια. Είδατε όλοι ότι έγινε μια σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο στόχος της παραμονής δεν έχει χαθεί και είναι στο χέρι μας να διαψεύσουμε όλους εκείνους που θεωρούν ότι είμαστε… τελειωμένοι. Συνεχίστε με το ίδιο πάθος, αποφασιστικότητα και ζήλο και να ξέρετε ότι εγώ θα είμαι δίπλα σας. Καλή χρονιά σε όλους, με επιτυχίες και υγεία», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών.

Τα δύο φλουριά κέρδισαν ο τεχνικός της ομάδας Μανουέλ Ρόκα και ο συνεργάτης του Μιγκέλ Ερέρα Ντίαζ. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι παίκτες του Πλατανιά επισκέφτηκαν το Μουσείο Ελιάς Βουβών, καθώς και το σημείο όπου βρίσκεται το αρχαιότερο δέντρο ελιάς στον κόσμο.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics