Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2018

Ο Αντώνης Πετρόπουλος έχει ήδη αποδειχθεί από τις πλέον πετυχημένες μεταγραφικές κινήσεις του Πλατανιά, παράλληλα όμως δείχνει και το ξεκάθαρο λάθος που έκαναν οι Χανιώτες όταν δεν προχώρησαν το καλοκαιρινό τους «φλερτ» με τον έμπειρο στράικερ.

 


Οι Χανιώτες δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο στον "τελικό" με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμη πιο ανηφορικός ο δρόμος της παραμονής. Τα πράγματα βέβαια θα μπορούσαν να είχαν -τελεσίδικα- τελειώσει, αν δεν έσωζαν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε του αγώνα, με τον... συνήθη ύποπτο Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο 31χρονος στράικερ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή και ισοφάρισε για τους "ερυθρόλευκους" στο 81ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος το «δώρο» του Τσόβιτς.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός μάλιστα «χτύπησε» για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, αφού ήταν αυτός που -από δική του ενέργεια- έδωσε τη νίκη επί του Λεβαδειακού (τελικά χρεώθηκε αυτογκόλ), ενώ είχε σκοράρει και στην ήττα με 3-2 από της Ξάνθης.

Σε σχεδόν ένα μήνα δηλαδή στα Χανιά, ο "Πετρογκόλ" έχει ήδη σημειώσει... δυόμιση γκολ, όταν οι δύο επιθετικοί που είχε αποκτήσει ο Πλατανιας το καλοκαίρι, οι Μπούντνικ (αποχώρησε τον Γενάρη για τη Λαμία) και Γκρζέλακ μετρούν μαζί δύο τέρματα! Και κάπως έτσι -πριν αποκτηθεί ο Πετρόπουλος- ο μοναδικός παίκτης των Κρητικών με περισσότερα του ενός γκολ ήταν ο Ενσικουλού με 4 τέρματα...

Το καλοκαιρινό "φλερτ" που δεν προχώρησε

Η ζωή του Πλατανιά βέβαια θα μπορούσε να είχε γίνει ευκολότερη κι ενδεχομένως να ήταν μεγαλύτερη η βαθμολογική του συγκομιδή αν προχωρούσε στην απόκτηση του Πετρόπουλου από το καλοκαίρι. Για δεύτερη φορά άλλωστε την τελευταία διετία οι δύο πλευρές είχαν επαφές για να συνεργαστούν, τότε ωστόσο ο Γιώργος Παράσχος αποφάσισε να πάει σε άλλη λύση κι όχι σε αυτή του άλλοτε επιθετικού των Παναθηναϊκού κι ΑΕΚ, που είχε μόλις μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το πλέον αξιοσημείωτο όμως είναι ότι οι Κρητικοί κινήθηκαν τελικά για να πάρουν τον Γκρζέλακ, δίνοντας σύμφωνα με πληροφορίες στον Πολωνό επιθετικό σχεδόν διπλάσιο συμβόλαιο για το 1 γκολ του στις 13 τελικές προσπάθειες που έχει πάρει σε ισάριθμες συμμετοχές στη Superleague.

Πλέον ο Χατζηνικολάου έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά του, πλην όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί... χαμένος από χέρι. Υπάρχουν άλλωστε παιχνίδια στα Περβόλια όπως αυτά με ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία ή εκείνο στη Λάρισα σε τρεις εβδομάδες, που προσφέρονται για διατηρηθούν οι Χανιώτες στο κόλπο της παραμονής...
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics