Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2018

Ο Ελίνι Δημούτσος έχασε ένα γκολ απ' αυτά που δεν χάνονται στην διάρκεια της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στερώντας από την ομάδα του την ευκαιρία να ισοφαρίσει.



Ως αγωνιστική των μεγαλύτερων χαμένων ευκαιριών μπορεί να χαρακτηριστεί η 21η της Super League Σουρωτή και μια από τις πιο μεγάλες ευκαιρίες χάθηκε στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Πλατανιά με τον Δημούτσο να χάνει ένα γκολ που δεν χάνεται.

Ο Έλληνας μέσος πλάσαρε από τα δυο μέτρα πάνω στον Τσοκάνη και ενώ τρεις παίκτες του Παναιτωλικού ήταν πεσμένοι πάνω στην γραμμή του τέρματος.

Με την συμπλήρωση 29 λεπτών αγώνα ο Ενσικουλού έκανε την προσπάθεια από υα αριστερά, γύρισε προς τον Νίλι, αλλά ο Τσοκάνης παρενέβη και έστειλε την μπάλα προς την εστία του. Ο Κυριακίδης εντυπωσιακά απομάκρυνε με το ένα χέρι. Η μπάλα έφτασε στον Δημούτσο ο οποίος δυο ένα μέτρο από την εστία επιχείρησε το πλασέ. Ο Τσοκάνης έκανε νέο τάκλιν όμως και απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ.

Δείτε τη χαμένη ευκαιρία στο 1,10'' του βίντεο που ακολουθεί:
sport24.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics