Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2018

Ο Πλατανιάς έπαιζε τα ρέστα του στη μάχη της παραμονής, αλλά δεν τα κατάφερε...

Η ομάδα της Κρήτης ηττήθηκε στα Περιβόλια με 0-3 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 22η αγωνιστική της Super League και σιγά-σιγά θα πρέπει να προετοιμάζεται για τη Football League.

Οι Χανιώτες παρέμειναν ουραγοί με 10 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ έφτασε στην 7η θέση τον Αστέρα Τρίπολης με 28 βαθμούς. Ταυτόχρονα, ο Κόντε έφθασε τα 13 γκολ και είναι επικεφαλής του πίνακα των σκόρερ, μαζί με τους Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού και Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ.

Στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, κι έτσι μόλις στο 3ο λεπτό ο Χαλκιαδάκης με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Πλατανιάς «απάντησε» στο 18΄ με τον Ουντότζι, που βγήκε απέναντι στον Βελλίδη αλλά δεν κατάφερε να τον «νικήσει».

Στο 33΄ οι Ηπειρώτες είχαν και δεύτερο δοκάρι σε κεφαλιά του Μπετρά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν καταιγιστική. Στο 47΄ ο αρχικανονιέρης του ΠΑΣ, ο Πέδρο Κόντε, σούταρε από την περιοχή και η μπάλα αφού βρήκε σε αντίπαλο κατέληξε στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος, από πάσα του Χαλιαδάκη έγραψε το 0-2, ενώ στο 53΄ ο ΠΑΣ είχε και τρίτο δοκάρι, σε γυριστό σουτ του Μιχαήλ. Στο 86΄ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, όταν από κόρνερ του Βιντάλ ο Μπέριος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι για το 0-3.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics