Breaking News
05 Μαΐου 2019

Ο Πλατανιάς δίνει τον πιο σημαντικό φετινό του αγώνα, ο οποίος είναι και ο τελευταίος της χρονιάς. Αυτός που ρίχνει την αυλαία της σεζόν.

 

Οι Κρητικοί υποδέχονται τον Ηρακλή και στόχος είναι η νίκη, ώστε να τερματίσουν στη δεύτερη θέση και να πάνε στα μπαράζ ανόδου.

Βέβαια ο Πλατανιάς ευνοήθηκε από την αφαίρεση βαθμών του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά αυτό δεν ενόχλησε κανέναν στα Περιβόλια.

Αυτό που έχουν στο μυαλό τους, πλέον ο Γιάννης Τάτσης και οι παίκτες του είναι η νίκη επί του Ηρακλή και τίποτα λιγότερο.

Στην τελευταία προπόνηση δόθηκε έμφαση στην ενεργοποίηση, καθώς και στις στατικές φάσεις. Συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, εκτός του τραυματία Καραγκούνη, που συνέχισε την αποθεραπεία του.

Όπως πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα, οι παίκτες του Πλατανιά θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι στο γήπεδο και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

sportime.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics