Breaking News
30 Μαΐου 2019

Την λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Βασιλειάδη ανακοίνωσε και τυπικά η διοίκηση του Πλατανιά.

 


Αποδεκτό έγινε από την διοίκηση του Πλατανιά, το αίτημα που είχε καταθέσει ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιώργος Βασιλειάδης προκειμένου να μείνει ελεύθερος.


Ο παίκτης είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Βασίλη Αμανατίδη, όπου και αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η διοίκηση της ομάδας των Χανίων προχώρησε την Τετάρτη (29/5), στην έκδοση ανακοίνωσης, μέσω της οποίας έκανε και επίσημα γνωστή την αποδέσμευση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση που είχε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, κ.Βασίλης Αμανατίδης με τον τερματοφύλακα, Γιώργο Βασιλειάδη, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Βασιλειάδη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics